Osnovna škola Ivo Visin

Izložba radova sa Konkursa za idejno-arhitektonsko rješenje sale za fizičko vaspitanje

Poštovani mještani Prčanja i građani Kotora,

Čast nam je i zadovoljstvo da vas obavijestimo da je naša mala škola organizator javne izložbe radova sa Konkursa za idejno-arhitektonsko rješenje sale za fizičko vaspitanje JU „Ivo Visin“ na Prčanju, na katastarskoj parceli 462/2 K.O. Prčanj I. na opšte oduševljenje naših učenika, nastavnika i roditelja.
Naime, škola uopšte nema fiskulturnu salu, vec sportski multifunkcionalni teren na kojem se realizuje nastava fizičkog vaspitanja, ali kad je loše vrijeme, časovi se organizuju u učionici. Zato smatramo da je realizacija ovog projekta neophodna da bi djeca kroz nastavu fizičkog vaspitanja, u odgovarajućem ambijentu i sa predviđenim nastavnim sredstvima, mogla da učestvuju u raznim sportskim disciplinama, u takmičarskom duhu. Za naše đake, izgradnja fiskulturne sale bi bila ostvarenje mnogih sportskih snova.

Otvaranje izložbe je planirano za utorak, 21. 02. 2023. godine u 13h u prostorijama JUOŠ „Ivo Visin“ na Prčanju. Na izložbi možete vidjeti sve prispjele radove kao i najbolji rad za izradu projekta.

Srdačno vas pozdravljamo i očekujemo vaš dolazak.

Podijelite objavu: